2013. május 18., szombat

Könyvajánló: Gyógyító földsugárzások

Ritkán adódik lehetőségem olyan könyvről beszámolni, amelynek szerzőjét személyesen ismerem. Ez a mostani bemutató e kivételes helyzetet jeleníti meg: kedves ismerősöm könyvét tartom a kezemben, melynek témája mindennapjaink rejtett hátterében meghúzódó jelenség: a földsugárzás. Mata Sándor egri fiatalember, aki különleges képességével érzékeli a föld felszíne alatti földsugárzásokat, vízereket, legyenek azok éltetőek vagy károsak. E képességével birtokolt érzékelési tehetsége rendkívüli jeleket mutatott, amikor az Eger melletti Egerbakta nevű község határában található földjén tevékenykedett. Miután megbizonyosodott arról, hogy földterületén – amelynek igen nagy kiterjedésű része dombon található – számos éltető-gyógyító, illetve a betegségek tüneteit felerősítő földsugárzási hely észlelhető, munkához látott. Területén közel 100 olyan pontot jelölt meg, amelyekhez a későbbiekben odalátogatók tapasztalatai alapján az egészségügyi tünetek javulására vagy romlására ható rezgéseket azonosított be. Ezekről látogatóinak részletes útmutatást is ad. Részlet a könyvből:

Tapasztalat, hogy betegségtől, egyéni állapottól függően minden emberre más-más kijelölt gyógyító földsugárzás hat jótékonyan. Általában 10-20 perc után mindenki el fogja tudni dönteni, hogy az a gyógyító rezgés, melyben éppen tartózkodik, neki kellemes, vagy kellemetlen, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Az érzékenyebb egyének pár perc alatt el tudják dönteni ugyanezt, de olyan is akad, akinek egy perc sem kell ehhez.

Az emberi individuum egyedi és különleges mérőműszer. Ennek felfedezésére, fejlesztésére igyekszik rávezetni saját példáján keresztül a szerző, egy rendkívül olvasmányos és szerethető műben.

Mata Sándor könyve a földsugárzásokról, továbbá az Egerbaktai Közérzetjavító Park néven elnevezett területén fellelt földsugárzási pontokról szól. A közérzetjavító (gyógy)park a tulajdonossal (azaz a szerzővel) való egyeztetést követően saját felelősségre látogatható. A belépés jelenleg ingyenes.
A könyv rendelési információi a cikk végén találhatóak.

Mata Sándor: Gyógyító földsugárzások
Alcím: Éltető energiák – Betegséget okozó rezgésminőségek
Szerzői magánkiadás, 2013, Eger
ISBN: 978-963-08-6493-0
Oldalak száma: 145

A könyv fülszövege: 
Az élővilág minden létezője az ember kivételével mindig is kihasználta a számukra kedvező, földből kisugárzó energiát. A növény- és állatvilág fellelhetőségét, szaporodásukat, pihenő-, illetve tartózkodási helyét vizsgálva meglepő, akár csodálatos dolgokra jöhetünk rá. Csak nyitott szemmel kell járni, és könnyen észrevesszük a talaj növényzetén, füves területeken azokat a feltűnő elváltozásokat, melyet a földből kisugárzó energiák okoznak. Szakértő szemnek ezek az elváltozások elárulják, hogy melyik esik gyógyító földsugárzások fölé, és melyet érdemes feltöltődésre, illetve gyógyítás céljára használni. Vajon az ember miért nem használja ki a természet adta gyógyulási, illetve energia-feltöltési lehetőségeket? 

A könyv tartalomjegyzéke: 

Előszó 
A földsugárzásokról 
Gondolatok a gyógyító földsugárzásról 
A gyógyító földsugárzások élővilágra gyakorolt hatása 
Természetes energiadopping 
Mit érezhetünk a gyógyító földsugárzások fölött? 
Minden rezgés energiaként, információval is hat környezetére 
Minden élőlény intelligens energia 
Kezünk érzékelését segítő gyakorlatok 
Testünk reakciója különböző földsugárzásokra 
Közérzetjavító park, Egerbakta 
Betegségek összefüggései különböző földsugárzásokkal 
A hit ereje 
Rezgéshomeopátia 
Kommunikációs energia-világháló? 
Energiamembrán? 
Rezgéskülönbségek 
Földből kisugárzó energiák 
Zene, mint rezgés, energia, információ 
Érzelmi energiák
Jelképek 
Minden ember egyedi 
Földünkről 


A könyv előszava (részletek) 

Köszönet annak a sok, földsugárzásokkal kapcsolatosan hitetlen embernek, kiknek hozzáállása arra késztetett, hogy hihetetlennek tűnő megtapasztalásaimat megosszam a kedves olvasóval. Mint modern természetmegfigyelő, ismeretterjesztő szándékkal teszem. Bízom benne, hogy a leírták ismerete által az emberek elkerülhetik a káros, és kihasználhatják a gyógyító földsugárzásokat. Elérkezett az idő, hogy az ember testi, lelki és szellemi evolúciója folyamatában kilépjen az anyagi világ mindenhatóságából és a láthatatlan, de eddig is létező finom energiák felé fordulva, lelkileg és szellemileg magasabb szintre emelkedjen. 
(…) Tapasztalataim leírásával szeretném elérni, hogy a tudomány képviselői, orvosok, biológusok, fizikusok kutassák ezt a lehetőséget, az egyszerű emberek felfigyeljenek rá, és ezáltal tovább és egészségesebben éljenek.









A szerző részletes kapcsolati információit a képre kattintva megtekinthetik.

Előzmények 2009-ből >>>



Nincsenek megjegyzések: