2009. február 23., hétfő

Szenzitív RV - Sensitive RV

A Szenzitív Távérzékelés (Sensitive Remote Viewing) egy 2006-2008 között másfél év alatt (általam) kifejlesztett hazai távérzékelési szabályrendszer, amely a hagyományos remote viewing alapjaiból építkezik. Dinamikus felépítéséből következően lehetővé teszi azt, hogy az egyes célokról a lehető legalaposabb, legrészletesebb és legpontosabb eredményeket szerezzük meg a szubtérből.
A módszer egyik jellemzője az, hogy nem csupán javasolja, hanem első lépésként tünteti fel az érzékelési folyamatban a mentális és fizikai ellazulást.  A SeRV vizsgált célról folytatott ülés alatt a cél információit helyérzékenyen kezeli, a szabályrendszer bizonyos lépéseihez egy-egy ellenőrző pont van rendelve, amely lehetővé teszi azt, hogy folyamatos visszajelzést kapjunk az érzékelés helyességéről.
Hasonlóan a távérzékelés más fajtáihoz, a SeRV is tanulható folyamat (ezt nagyban megkönnyíti, ha a tanuló rendelkezik egyfajta veleszületett adottsággal az érzékeléssel összefüggésben).
A Szenzitív távérzékelés végezhető önállóan és Monitor segítségével is. A módszer rövidített,  de gyakorlatban használható, magyar nyelvű leírása itt elolvasható, ugyanezen az oldalon egy minta is található az érzékelési eredmények dokumentálására szolgáló adatlapról is.







Nincsenek megjegyzések: